lauantai 27. huhtikuuta 2013

PERUNASALAATTI KAHDELLA TAVALLA



Vapun kestosuosikki perunasalaatti kahdella erilaisella kastikkeella.



PERUNASALAATTI ÖLJYKASTIKKEELLA
1 kg perunoita keitettynä ja viipaloituna
4 rkl öljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl Dijon-sinappia
1 rkl ketsuppia
1 rkl piparjuurta raastettuna
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
pala purjoa silputtuna
persiljaa silputtuna

Sekoita öljy, viinietikka, sinappi, ketsuppi, piparjuuri, suola ja pippuri isossa kulhossa, lisää vähitellen perunoita ja sekoita kastikkeen sekaan. Lisää lopuksi purjo- sekä persiljasilppu. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä.




PERUNASALAATTI MAJONEESIKASTIKKEELLA
1 kg perunoita keitettynä ja kuutioituna
1 sipuli hienonnettuna
1 dl maustamatonta jogurttia
1 dl majoneesia
1 rkl kapriksia
suolaa maun mukaan
tilliä hienonnettuna

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja jäähdytä hyvin ennen tarjoamista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti