torstai 3. huhtikuuta 2014

OIVALLINEN PARI

Nämä tomaattisilakat toimivat oikein mukavasti valkoviinin kanssa.



TOMAATTISILAKAT
500 g silakkafileitä
merisuolaa ja mustapippuria myllystä
Kastike:
3 dl tomaattimehua
4 rkl tomaattipyreetä
2 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl öljyä
suolaa maun mukaan
tuoretta tilliä silputtuna

Ripottele leikkuulaudalle suolaa ja pippuria. Laita silakkafileet mausteiden päälle nahkapuoli ylöspäin. Mausta fileet vielä nahkapuolelta suolalla sekä pippurilla ja kääri ne rullalle niin, että lihapuoli jää päällepäin. Lado rullat voideltuun uunivuokaan vieri viereen. Sekoita tomaattimehu, pyree, viinietikka ja öljy keskenään. Mausta seos suolalla ja tillillä. Kaada kastike silakoiden päälle niin, että rullat peittyvät. Kypsennä silakoita 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia. Tarjoa tomaattisilakat lämpiminä valkoviinin kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti