torstai 14. toukokuuta 2015

MAUKASTA JA MEHEVÄÄ



Tällä reseptillä valmistetut broilerinsiivet ovat sekä maukkaita että meheviä. Siivet voi marinoimisen ja keittämisen jälkeen joko grillata tai paistaa esimerkiksi parilapannulla.


MAUSTEISET SIIVET
noin 500 g (luomu)broilerin -siipipaloja
Marinadi ja kastike:
2,5 dl kanalientä
0,5 dl omenasiiderietikkaa
0,5 dl soijakastiketta
2 rkl öljyä
2 rkl fariinisokeria
1 laakerinlehti
0,5 tl korianterinsiemeniä
0,5 tl kokonaisia mustapippureita
(tarvittaessa suurustetta: vähän vettä ja maissitärkkelystä)

Sekoita marinadin ainekset ja laita siipipalat liemeen. Laita astia jääkaappiin ja anna marinoitua pari tuntia. Siirrä siipipalat liemineen kattilaan ja keitä noin 20 minuuttia. Nosta siivet liemestä, mutta älä kaada lientä pois. Siivilöi liemi ja keitä hiljalleen kasaan, suurusta tarvittaessa. Paista tai grillaa siivet molemmin puolin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti